Thursday, May 16, 2013

Päättäjäismekko kotona!

Ensimmäinen tekstini tämän blogin puolella. Hmmm ompa muuten vaikeaa aloittaa ihka ensimmäistä tekstiä. Eihän tämä ensimmäinen kerta ole kun kirjoitan, mutta silti. Kaikille siis tiedoksi että Defections on blogien Serendipity ja Turn Up The Love blogien yhteenliittymä. En tässä mitään erikoisempaa rupea itsestäni selittämää vaan sen voitte sitten tuolta kohdasta "Inka" lukea (kunhan laiskana ihmisenä joskus jaksan sinne kirjoittaa)



Nyt vähän asiaa pöytään. Eilen saapui Bubbleroomilta mun päättäjäismekko(Anteeksi huonosti tehty kollaasi...) Oon aivan umpirakastunu tohon keijukaismekkoon, josta tulee kylläkin mieleen ruusu. Ruusu-vertauksella viittasin lähinnä siihen, että kaunishan tuo mekko on, mutta ensimmäisellä sovituskerralla paljetit repivät ihon verille. Tulin siis siihen tulokseen, että pakko lähteä kaupoille hankkimaan jonkin näköinen jakku tai bolero etten sitten päättäjäisissä satuta itseäni. Päättäjäisistä puheenollen koulua on jäljellä 12 päivää ja sen jälkeen on peruskoulu pulkassa.

Tämä saa nyt riittää ekaksi tekstiksi, koska on lähdettävä vielä kertaamaan Suomen läänejä ja maakuntia, jotta saan sen vihoviimeisen puristuksen kunnialla läpi. Tosiaankin siis toivon, että se on viimeinen!


No comments:

Post a Comment

-Blogissa käytössä kommenttien tarkistus, joten älä huolestu jos kommenttisi ei tule heti näkyviin.

-Ulkoasuun liittyvät risut/ruusut/kysymykset vain Inkan postauksiin, Elisa ei vastaa tästä asiasta:)

-Huomioithan, että blogilla on kaksi kirjoittajaa:)