Monday, July 15, 2013

Vielä on kesää jäljellä

Viikonloppuna pääsin vihdoin mökille. Olin ihan täpinöissäni, koska ensimmäinen kerta tänä vuonna ja viime kesänä ei kertaakaan. Siellähän oli sitten ihan perus mökkimeininki: Kalastin ja sain jopa kuus ahventa, JES HYVÄ MINÄ! Otin aurinkoa, vaikkakin kumiveneessä keskellä järveä, koska rantaan ei aurinko paista. Pepsiä kului ihan liikaa. Heitin talviturkin, parempi myöhään ku ei milloinkaa. Yks viisaampi ihminen lähti soutamaan veneellä ilman airoja. Lauloin pieni ankanpoikanen-laulua kaislikossa, jonne pikkusiskoni kumiveneen souti. Olipa hauskaa viettää aikaa perheen kanssa keskellä ei mitään!

Tänään käytiin äitin kanssa Susikosken sillalla kahvilla. Jos joku ei tiedä niin Susikosken kahvila on pieni kahvila, joka sijaitsee kymijoen rannalla Hurukselassa ja se on aika usean motoristin levähdyspaikka. Mikä sen parempi paikka nauttia kahvia, kun kaunis joen ranta. Ja enhän ollu vielä tänään saanu jokapäivästä jäätelöä. Tosiaan siis oon kesälomalla kotona syöny jäätelöä joka päivä. Se kyllä näkyy reisissä, mutta sehän on vaan hyvä juttu!:)
Postauksen kuvet on sitten otettu Huaweilla, joten laatu voi olla mitä vaan, mutta toivottavasti ei haittaa.

Ilmoitan nyt tässä heti, että link your blog-postaus sulkeutuu nyt eikää blogeja voi enään linkittää. Rupean niitä selaamaan ja koitan saada top-listan mahd nopeasti:)




4 comments:

  1. Tosi kiva blogi!! :-)

    loveisabeautifuldream.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Kiva kun jollain muullakin näkyy kesä reisissä, mulla vaan vähän negatiivisemmassa mielessä. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kyllähän nuo ruvet, mustelmat ja hyttysen puremat säärissä on hyvin nättejä :/

      Delete

-Blogissa käytössä kommenttien tarkistus, joten älä huolestu jos kommenttisi ei tule heti näkyviin.

-Ulkoasuun liittyvät risut/ruusut/kysymykset vain Inkan postauksiin, Elisa ei vastaa tästä asiasta:)

-Huomioithan, että blogilla on kaksi kirjoittajaa:)