Saturday, October 19, 2013

Syksyä ja uusi asukas

Nyt on taas yksi viikko koulua selätetty. Elämässä ei tapahdu sen erikoisempaa kuin jokapäiväinen lukio. Koeviikko meni hyvin ja pääsin kaikista kokeista hyväksytyillä arvosanoilla läpi. Kurssiarvosat saatiin keskiviikkona ja nekin näyttivät siedettäviltä. Matikan jouduin vaihtamaan lyhyeen oman hermorakenteen vuoksi, yksinkertasesti pää ei vaan kestänyt. 


Vapaa-aika kuluu kouluhommia tehdessä ja nykyään kerkeän ehkä tehdä muutakin, kun matikan läksyt ei niin paljon aikaa vie. Torstaina käyn kuorossa, mutta ei mitään sen erikoisempaa.



Täällä Kouvolassa alkoivat nyt syyslomat. Sen kunniaksi oltiin eilen kaverilla viettämässä mukavalla tyttöporukalla iltaa. Nyt voi ainankin sanoa tehneensä jotakin lomalla. Ajattelinkin nyt muuten käyttää tämän loman melkein kokonaan lepäämiseen, mutta ensi viikon lopussa on pieni isosen homma lastenleirillä. 



Nyt päästäänkin suurimpaan muutokseen. Meille kotiutui torstaina tälläinen pieni suloinen palleroinen. Rotua voitte arvailla, mutta laitan tiedot jossain välissä tännekin sivulle. Tämä neiti muuten kantaa nimeä Unna.



4 comments:

  1. Niiin söpö!! Ei helpota yhtään mun koirakuumetta :-(

    ReplyDelete
  2. Kiinanpystykorva greihund?? Tuulesta temmatu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hienosti veikattu kiinanpystykorvaa :D Tosiaan tämähän on rotu nimeltään eurasier joka on kehitetty juurikin chow chown ja keeshondin risteytyksestä.

      Delete

-Blogissa käytössä kommenttien tarkistus, joten älä huolestu jos kommenttisi ei tule heti näkyviin.

-Ulkoasuun liittyvät risut/ruusut/kysymykset vain Inkan postauksiin, Elisa ei vastaa tästä asiasta:)

-Huomioithan, että blogilla on kaksi kirjoittajaa:)