Saturday, August 24, 2013

Lukiolainen? Minäkö?

Nyt kaikki laittamaan ideoita tänne!


Viimeinkin toinen lukiolainen pääsee raahautumaan blogin puolelle. Nyt se on ihan totista totta, mä olen lukiolainen ja matkalla kohti valkolakkia. Kuullostaa kamalalta ja kaukaa haetulta, mutta ihan todellista se on. Niinkun varmaan ylemmästä kuvasta huomaatte niin Inka on sitte menny valitsemaan pitkän matikan. Välillä mietin, että mitä ihmettä teen siellä ja ylipäätään koko lukiossa. Onneks mulla on ihmisiä, jotka jaksaa kannustaa eteenpäin ja onhan se myös aika houkutteleva ajatus, että olisin perheen ensimmäinen ylioppilas!

Kuvaan eksyi myös tuo uusi sisustukseen sopiva meikkilaukku. Esiteellääs sitten tässä samalla vähän sitä ja sisustusta. Eli tosiaan en tiedä että minkä ihmeen takia mun huoneeseen on edes eksyny oranssia väriä. Ensin omistin musta-oranssit verhot sen jälkeen musta-oranssit kynttilät ja nyt sitä on kaikkialla. Tarkemmin kun ajattelee niin onhan tuo oranssi ihan kiva väri. Nyt viimeiset oranssit asiat mitkä huoneeseen ovat ilmestyneet ovat nuo kansiot koulua varten ja meikkilaukku, joka on muuten Tigeristä.





Olen muuten luultavasti unohtanut kertoa, että 10.08 meille synty aivan pikkuruisia hiirivauveleita. Nyt niillä on jo karvat, sukupuolet erottaa ja silmät ovat auenneet. Tässä on nyt kuva 10 päiväisinä, koska en kehtaa joka päivä niitä kiusata ja sinä vaiheessa kun painaa laukasinta ni kolme hiirtä on jo kadonnu näkyvistä.
Nimiä ei vielä ole mutta vasemmalta oikealla: Poika 1, Poika 2, Tyttö 1, Tyttö 2.

2 comments:

-Blogissa käytössä kommenttien tarkistus, joten älä huolestu jos kommenttisi ei tule heti näkyviin.

-Ulkoasuun liittyvät risut/ruusut/kysymykset vain Inkan postauksiin, Elisa ei vastaa tästä asiasta:)

-Huomioithan, että blogilla on kaksi kirjoittajaa:)