Saturday, June 15, 2013

Inka testaa: Jeans.fi

Eli nyt luvassa ensimmäinen tämmöinen postaus. Kyllä, minun piti tehdä tämä jo perjantaina, mutta matkaan tuli muuttujia ja jouduin jopa vaihtamaan aihetta. Toivottavasti ette silti pety.

Tällä viikolla tosiian testissä on nettikauppa: Jeans.fi


Ensivaikutelmalttan hyvin selkeät nettisivut. Vaatteita löytyy vähän jokaiselle jotakin. Itse pidin erityisesti siitä, että maksuvaihtoehdot oli laitettu selvästi esille ja jeans.fi käyttää todella montaa eri maksuvaihtoehtoa, joka on hyvä asia.


Tilasin nyt testiksi yhdet housut, jotka maksoitvat 28,90€.(Alin kollaasi, oikea yläkulma) Kun postimaksua ei jeans.fi peri niin voi tilata monta kertaa. Toimitusajaksi luvattiin 2-5 arkipäivää. Laitoin tilauksen menemään perjantai iltana ja paketti oli noudettavissa tiistaina. Toimitusaika on siis todella lyhyt, vain sen 2 päivää, koska viikonloppunahan mitkää paketit ei kulje. Housut ovat materiaaliltaan hyvin kestävän tuntuista ja pehmeää, ei mitään halpis kamaa jolla koitetaan materiaalikustannusten laskemisella tehdä voittoa. Yksi miinus tulee siitä, että housujentoisen taskun saumurointi on mennyt hieman pieleen ja siellä on reikä. 

Onneksi omistan neulaa ja lankaa ja sain sen korjatuksi itse, koska olen hyvin laiska palauttelemaan tilauksia. 

Kokonaisuudessaan todella hyvä nettikauppa! Itse aion luultavasti tilata vielä useita kertoja ja kannattaa teidänkin käydä katselemassa:)

(Kaikki kuvat omistaa Jeans.fi. Kuvien laatu heikko, koska ne täytyi ottaa kopioi liitä tekniikalla, anteeksi.)

No comments:

Post a Comment

-Blogissa käytössä kommenttien tarkistus, joten älä huolestu jos kommenttisi ei tule heti näkyviin.

-Ulkoasuun liittyvät risut/ruusut/kysymykset vain Inkan postauksiin, Elisa ei vastaa tästä asiasta:)

-Huomioithan, että blogilla on kaksi kirjoittajaa:)