Sunday, June 2, 2013

Päättäjäiset

Eilen tosiaan oli koulun päättäjäiset ja meiltä loppu peruskoulu kokonaan. Ajatukset on hyvin sekavia eikä oikein tiedä mitä tekis tai minne menis, vähän tyhjä olo myös. Aamu alkoi kevätjuhlalla, jossa oli kahdeksasluokkalaisten näytelmä ja laulu. Seuraavaksi oli luvassa todistusten jako. Itse olen todistukseeni tyytyväinen. Keskiarvo oli koko todistuksesta 8,75 ja lukuaineista 8,4. Kun kaikki luokat olivat saaneet todistuksensa, alettiin jakaa stipendejä. Odotetusti sain käteeni 50€ arvoisen tukioppilas-stipendin, mutta ylättyin sittä, että kotitalouden opettaja oli tahtonut muistaa minua kirjapalkinnolla. En sitten tiedä ajattelisinko, että olen hyvä leipomaan vai todella huono, koska sain Kinuskikissan kirjan, jossa opetataan kaikenlaisia leipomis- ja koristelutaitoja kädestä pitäen. Tämän jälkeen oli vielä jokin hyvästelytapahtuma omassa luokassa johon en edes tajunnut mennä. Hups.

Koulun jälkeen päätettiin Elisan kanssa lähteä Rossoon syömään. Ihan kiitettävästi käytettiin khden ihmisen syömisiin yli viisikymmentä euroa, mutta oli se sen arvoista.

Nyt vasta tajuaa miten pitkän tien onkaan kulkenut. Vastahan sitä mentiin ala-asteelle, päästiin sieltä pois, muutin Elimäelle ja menin kouluun josta en tuntenut yhtään ihmistä. Ja nyt ollaan jo melkein aikuusuuden kynnyksellä. Innolla ja kauhulla odottamaan tulevaisuutta!


2 comments:

  1. Hyvästelytapahtuma oli aika suuri tapahtuma, oxana yrittää jakaa jotaa tiedotteit ja kaikki vaa häipyy :D

    ReplyDelete

-Blogissa käytössä kommenttien tarkistus, joten älä huolestu jos kommenttisi ei tule heti näkyviin.

-Ulkoasuun liittyvät risut/ruusut/kysymykset vain Inkan postauksiin, Elisa ei vastaa tästä asiasta:)

-Huomioithan, että blogilla on kaksi kirjoittajaa:)